Campings in Zuid-Holland – Rekreatiepark De Kooi
Campings in Zuid-Holland

Campings in Zuid-Holland


Bent u op zoek naar een rustige camping in Zuid-Holland? Camping De Kooi ligt middenin het groenste deel van Zuid-Holland. Onze camping is omgeven door water en is daarom per definitie geschikt voor liefhebbers van natuur, varen en/of vissen. Dichtbij ligt de historische stad Gouda met een leuk winkelcentrum, bioscoop, musea en diverse andere uitgaansgelegenheden. Op loopafstand ligt het zwembad Ons Polderbad en is er gelegenheid om zelf Stolwijkse kaas te maken. Bovendien zijn er bij onze receptie talloze fietsroutes te krijgen die u laten kennismaken met de prachtige omgeving van de Krimpenerwaard.

Vaste plaatsen

U kunt bij ons een vaste staanplaats huren. Deze percelen zijn verschillend van grootte en worden daarom p/m2 berekend. Het is mogelijk om er een (eigen) nieuw chalet of stacaravan op te plaatsen, of in overleg over te nemen. De percelen liggen in een landelijk gebied waar u volop kunt genieten van allerlei flora en fauna die deze omgeving rijk is. Ook de slootkanten zijn bekleed met prachtige moerasplanten.

Passantplaatsen

Natuurlijk bent u ook voor één of meerdere nachten welkom op een van onze passantplaatsen. Hier kunt tijdelijk uw tent of caravan plaatsen.

Voor rustzoekers

De Kooi is een rekreatiepark voor liefhebbers van rust, water en groen. De meeste van onze gasten hebben al jarenlang een vaste staanplaats en waarderen ons park juist vanwege die rust. Een van de reacties die we onlangs kregen, typeert onze doelgroep: “We willen hier nooit meer weg. We verkopen nog liever ons huis dan de caravan. Heerlijk en we zijn blij dat er geen uitgebreide kantine is!”

Rust houdt overigens niet in dat kinderen niet welkom zijn. Integendeel zelfs, want we denken dat het (zwem)water van ons park, de speeltuin, de gratis kano’s, het voetbalveld en de vele dagjes-uit-mogelijkheden uw kinderen een onvergetelijke tijd zullen bezorgen.

Omgeving

Als u even wilt ontsnappen aan de rust, dan hoeft u niet ver te zoeken, want op fietsafstand ligt de toeristische plaats Gouda met een leuk winkelcentrum, bioscoop, musea en diverse andere uitgaansgelegenheden. Op loopafstand ligt het zwembad Ons Polderbad en is er gelegenheid om zelf Stolwijkse kaas te maken.

  • Electra, riolering, gas, telefoonaansluiting, internet en tv

  • Een (eigen) nieuw chalet of stacaravan, of in overleg over te nemen
  • Percelen van verschillende groottes beschikbaar
  • Begeleiding bij de aankoop van A t/m Z

Vijf redenen voor een verblijf op De Kooi

Ideale visstek

Heerlijk varen en spetteren


Mooie fiets- en wandelroutes


Dichtbij Gouda

Interesse? Vragen?
 We helpen u graag verder

U kunt van maandag tot en met zaterdag bij ons terecht voor een rondleiding over ons schitterende park