Omgeving

Recreatiepark De Kooi bevindt zich middenin het veenweidelandschap van de Krimpenerwaard, één van de mooiste plaatsen van het groene hart van Holland. Natuurliefhebbers, visliefhebbers en rustzoekers kunnen bij ons hun hart ophalen. Als u zich van de rust wilt onttrekken, is er in de omgeving genoeg te doen. 

Unieke fiets- en wandelroutes

De Krimpenerwaard heeft diverse fietspaden door de landerijen lopen en u dus met de fiets een bijzondere indruk van de mooie unieke omgeving kunt krijgen. Ook vanaf de camping kunt u diverse uitgezette fiets- en wandelroutes volgen. Tevens zijn er op ons park ook fietsen te huur. Deze beschikken ook over een kratje waar u bijvoorbeeld kaas en zuivel in mee kunt nemen. Het is zeker de moeite waard om dit eens op een mooie zonnige dag te beleven.

Gouda: stad van kaas, uitgaan en leuke winkels

Met de bus, fiets of de auto bent u snel in de historische stad Gouda. Gouda is wereldberoemd om haar kaas, siroopwafels, kaarsen, pijpen en aardewerk. De fraaie winkelstraten lenen zich uitstekend voor een dagje shoppen. Daarnaast zijn er in Gouda veel gezellige restaurants, cafés en andere uitgaansgelegenheden. Meer informatie over Gouda.

Zwembad

Op loopafstand van onze camping ligt zwembad Ons Polderbad, een leuk zwembad waar jong en oud zich uitstekend kunnen vermaken. Meer informatie over openingstijden, prijzen en abonnementen vindt u op de website van Ons Polderbad.

Stolwijkse kaas

Wilt u dit weleens in het echt zien hoe Stolwijkse kaas gemaakt wordt? Dat kan op diverse plekken in Stolwijk. Daarnaast kunt u op diverse boerderijen terecht om uw zuivelproducten te halen, zoals kaas, melk en ijs, gemaakt van echte boerenmelk.

Nog meer omgeving!

In onze gids Op & om De Kooi krijgt u een indruk van wat er bij ons te beleven is.
U kunt de gids hier downloaden, maar ook hieronder doorbladeren.